BARANYAI DÁVID

Mit kapsz tőlem a Kilövés napján?

Az előadásom címe:
Stratégiai észjárás

Az eredményességednek nem titka, hanem módszertana van. Ha kombinálod a lelkesedésedet, az eredményorientáltságodat és a kitartásodat egy stratégiai rendszerrel akkor megállíthatatlan kasszarobbantó értékesítővé válsz. 

Az előadásomban pontosan ezt a stratégiai észjárást és rendszert mutatom meg, ami majd a hatékonyságod gerincét adja. Ez a gondolkodásmód medret ad annak az erőteljes energiának ami benned rejlik. Ha azt akarod, hogy tervezhetővé váljon az értékesítési ciklusod és bevételeid, akkor feltétlenül legyél ott a KILÖVÉS napján!

Néhány gondolat rólam...

18 éve foglalkozom értékesítéssel. 8 éve az értékesítési módszertan megreformálásán és egy innovatív, CardInMove kapcsolatépítő eszköz kifejlesztésén dolgozom. Ugyanolyan értékesítő vagyok, mint te - dolgoztam már pénzügyi piacon, nagyértékű gépekkel és szoftverekkel, valamint kis értékű ajándék tárgyakkal is.

Kidolgoztam egy olyan eredményesen működő gyakorlati módszertant, amely minden iparágban működik, mert ember-ember (H2H) közötti minőségi kommunikációra épül.

Küldetésem, hogy az Értékesítési szakma megbecsült és szexi legyen, az üzletkötés pedig minden szereplő számára örömteli.

TALÁLKOZZUNK MÁJUS 25-ÉN!

x