BÍRÓ NÓRA

Mit kapsz tőlem a Kilövés napján?

Az előadásom címe:
A testbeszéd hatalma 

A testbeszéd egy olyan nyelv, amit mindenki beszél, mégis kevesen ismerik igazán. A hangod használatával együtt sokkal többet árul el rólad, mint a szavaid. Ismert hazai és külföldi vezetők képein, videóin megmutatom neked, hogyan kommunikálhatsz magabiztosan. Sorra vesszük azokat a non-verbális jeleket, amelyek egy tárgyalás során döntőek lehetnek. Kitérünk arra is, hogy mit üzennek a testtartásaid, a különböző gesztusaid, azaz hogyan dekódolja azt a tárgyaló partnered.

Néhány gondolat rólam...

A Master of Sales Training (MOST) alapítójaként csak a gyakorlatias, azonnal beépíthető tudásban hiszek, legyen szó testbeszédről, online kommunikációról vagy éppen értékesítésről. A testbeszéd magyarországi szakértőjeként szoktak felkonferálni, mivel ez a fő szakterületem. Az ELTE-n végeztem; gyakorlati tapasztalatokat tanácsadói, felsővezetői, majd szenior tréneri pozícióban gyűjtöttem, ahol értékesítési, menedzseri, valamint szervezetfejlesztési feladatokat bíztak rám.

Egyedi megközelítéssel és saját tárgyalási tapasztalatok alapján fejlesztem tréningeken a sikeres megbeszélésekhez elengedhetetlen non-verbális jelek figyelését, megértését és alkalmazását. Hiszek abban, hogy megfelelő kommunikáció és tudatos testbeszéd használatával egy őszintébb, tartalmasabb életet élhetünk.

TALÁLKOZZUNK MÁJUS 25.-ÉN!

x