DR. SERÉNYI JÁNOS

Mit kapsz tőlem a Kilövés napján?

Az előadásom címe:
Így lesz profitgyár az ügyfélélményből 

A termékünk vagy szolgáltatásunk a valóság: mondhatunk bármit, az ügyfél majd eldönti magában, hogy mit gondol és mit mesél tovább róla. Olyan, mint egy jól megkomponált színdarab, ahol nem bíztál a véletlenre semmit, mert minden alkotóeleme stimmel: a karakter/színész választás, a színészek teljesítménye, a kosztümök, a kellékek, a díszletek, a zene és a rendezés. Ahol a poénok csattannak és a közönség nevet.

Az ügyfélélmény azt mutatja meg, hogy milyen benyomásokat szereznek, mit gondolnak és éreznek az ügyfeleid, mikor kapcsolatba kerülnek az értékesítőiddel. Eldöntik, hogy kapcsolatba akarnak-e kerülni veletek, ezt fenn akarják-e tartani, és ajánlják-e az ismerőseiknek. Vezetőként többet tudsz ezért tenni, mint gondolnád - ezen részletekbe avatlak be a KILÖVÉS napján.  

Néhány gondolat rólam...

Egy Benjamin Franklin idézettel kezdem a bemutatkozásomat - “Mondd el és elfelejtem. Taníts és emlékezni fogok rá. Vonj be és megtanulom.” - mert ezen szellemiség mentén működöm. Fontosnak tartom, hogy ne csak részt vegyél, hanem be is vonódj a fejlődésbe. Olyan technikákat alkalmazok, amelyek segítségével a tanulás valóban élményé válik.

20 éven keresztül vezettem az amerikai reklám óriás, a McCann Erickson budapesti ügynökségét. Közgazdász, gazdasági újságírói és nemzetközi gazdasági szakértői diplomával rendelkezem, valamint közgazdasági doktorátussal. Számtalan hazai és nemzetközi konferencia vendégelőadója voltam/vagyok. Már készített velem interjút a Forbes és a Business Week is. Hazai vonatkozásban a Superbrands és a MagyarBrands programok zsűrizésében veszek részt, azok megalakulása óta.

TALÁLKOZZUNK MÁJUS 25.-ÉN!

x