GYIMESI LACI

Mit kapsz tőlem a Kilövés napján?

Az előadásom címe:
Vízválasztó a jó és a kiváló vezető között

A jó vezető felelősséget vállal minden mondatáért, a kiváló vezető viszont ennél többért is!

A kiváló vezető azért is felelősséget vállal, amit a mondandójából a befogadó fél – így jellemzően a munkatársai, a csapata – meg is ért. Van némi különbség. Sőt tapasztalatom szerint a legtöbb esetben elég nagy szakadék tátong a között amiről azt hisszük, hogy kommunikálunk és a között, ami végül a másik félben megmarad, mint üzenet.Az érzésekről még nem is beszéltünk, amelyeket a vezető a kommunikációjával másokban gerjeszt. Sok esetben egy jó vezető csupán azért nem tudja kihozni csapatából a maximumot, mert a kommunikációja nem elég letisztult és nem ismeri a munkatársai alapvető emberi igényeit és zsigeri reakcióit. Pedig ez nem agysebészet, sokkal egyszerűbb, mint gondolnád.

Az előadásom során egészen konkrét, ráadásul saját gyakorlati példákon keresztül fogom bemutatni a vezetői kommunikáció legnagyobb csapdáit, amikbe persze mind bele is léptem, mint egy 40+ fős cég vezetője. Hallgass meg és tanulj a hibáimból. Ez az én értékajánlatom a KILÖVÉSEN.

Néhány gondolat rólam...

Arra törekszem, hogy inspiráló élményt adjak vezetőként és tanácsadóként azoknak az embereknek, akik megtisztelnek azzal, hogy velem együtt hajlandóak értéket teremteni és közös célokat kergetni.

Egy 15 éve indult szegedi szépségipari családi vállalkozás ügyvezetője vagyok, ahol 40+ munkatársammal együtt több mint 25 országba exportáljuk saját márkás termékünket. Számos márkaépítő konferencia, vállalkozásfejlesztő rendezvény, exportorientált tréningek, egyetemi kurzusok, HR és cégvezetési kongresszusok és kerekasztal beszélgetések meghívott best-practice előadója lehettem már. Szóval egy rendes fiú, aki brand-et épít, egyszóval: brandesfiú (brandesfiu.hu)…

TALÁLKOZZUNK MÁJUS 25.-ÉN!

x