KOCSIS ZSUZSA

Mit kapsz tőlem a Kilövés napján?

Az előadásom címe:
A legfontosabb vezetői készség

Egy jó csapat a jó vezetővel kezdődik - azaz minden rajtunk múlik. Tudtad, hogy vezetőként nagyobb hatással bírsz az értékesítőid jóllétére, ezáltal a teljesítményükre, mint a háziorvosuk? Amikor azt látod, hogy a munkatársaid nincsenek tisztában a saját szerepükkel, értékeikkel és lehetőségeikkel, akkor a csapat mindig el fog vérezni a teljesítmény oltárán - így először nem a csapattal, hanem mindig magunkkal van dolgunk. Ha fenntartható kiemelkedő teljesítményre vágysz, akkor erős emberei kötődéseket, jó érzéseket, lelkesedést és felelősségvállalást kell kiépítened a csapatodban(dal).  “mindig magunkkal van dolgunk.”

A KILÖVÉS napján arról fogok beszélni neked, hogyan teremtsd meg a kötődést a csapatoddal, hogy az embereid lehozzák a csillagokat az égről… 

Néhány gondolat rólam...

Kommunikáció szakon végeztem Szegeden. Több, mint 15 éve dolgozom azon, hogy a megszerzett tudást mások szolgálatába állítsam trénerként és coachként. Jelenleg főleg nagyvállalati szférában, vezetőkkel dolgozom - olyan cégeknél, mint pl: Bosch, Schneider, Gazdasági Versenyhivatal, NKM, MFGK, MVM, Ariston Thermo, GSK stb. Szakterületeim a vezetői kommunikáció, együttműködés, EQ, DISC és nyilvános beszéd. A sportolói attitűd végig kíséri az életemet, jelenleg is dolgozom válogatott egyéni sportolókkal és csapatokkal is.

TALÁLKOZZUNK MÁJUS 25.-ÉN!

x