SIPOS ZOLTÁN

Mit kapsz tőlem a Kilövés napján?

Az előadásom címe:
A jelentős különbség

A közösségi kommunikáció korát éljük. Vásárlóként már nem kell beérnem egy “tömegcikkárussal”, mert megtalálhatom azt aki hozzám szól, pontosan az én dolgomat oldja meg. Már régen nem a termékre, vagy szolgáltatásra keresek, hanem a megoldásra, az ötletekre és a hasznos információra. Az értékesítők zöme mégsem tesz különbséget, mindenkire lő - célzás nélkül.

A marketingszakma ezt a célzást nevezi pozicionálásnak. Amikor megtalálod a potenciális vevőid megkülönböztető jegyeit (gondolkodás, szokások, kihívások, vágyak, stb.), majd ennek megfelelő egyedi értékajánlattal, hasznos információkkal találod meg őket, az általuk gyakran használt kommunikációs csatornákon keresztül. E nélkül azok közzé a  “tömegcikkárusok” közé fogsz tartozni, akit egyszerűen megrág és kiköp a piac. De ha kíváncsi vagy, megmutatom hogyan csináld!

Néhány gondolat rólam...

A vezető hazai szövegíró és tartalommarketing-ügynökség vezetőjeként, azon dolgozom, hogy megtörténjen az a szemléletváltás a marketingkommunikációban, hogy a figyelmet nem kierőszakolni kell, hanem kiérdemelni. 

TALÁLKOZZUNK MÁJUS 25.-ÉN!

x