WEISER ISTVÁN

Mit kapsz tőlem a Kilövés napján?

Az előadásom címe:
Mindig egy történet ad el mindent…

A Biblia 1% know-how és 99% sztori. A Stanfordi Egyetem kutatásai egyértelműen igazolják, hogy a kimagasló eredményt elérő értékesítők kiváló történetmesélők is egyben. Emeljük tudatos szintre a történetmesélési képességedet, hogy megduplázd az eredményeidet .

Kíváncsi vagy, hogy egy különleges transzformációval hogyan ösztönözd cselekvésre a vevőidet? Hogyan építs fel egy magával ragadó történetet?  Hogyan válj felejthetetlen történetmesélővé? Hogyan tégy egy uncsi sztorit, izgalmas kalanddá? Na erről lesz szó a KILÖVÉS napján, ott a helyed!

Néhány gondolat rólam...

A tudatos vezetők főtanácsadója, marketingstratéga, kreatív coach és webvizionista vagyok - a Webvízió Kft. és az Elegedett.hu kreatív igazgatója. Tapasztalataimnak, gyakorlati példáimnak, közvetlen stílusomnak köszönhetően népszerű előadója vagyok Magyarország legnagyobb marketingkonferenciáinak. Szakterületem az innovatív online marketingstratégiák gyakorlati megvalósítása, illetve a vásárlói élményre, utánkövetésre épülő értékesítés. Több sikeres üzletvezetési könyv szerzője.

TALÁLKOZZUNK MÁJUS 25.-ÉN!

x